THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

me. age at now =DD

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

:)

y.o.u ! my follower =DD

you. likelike!

20170312

Cuba

"Don't give up, you're strong" I drop my tears again today. Tapi kejap je. And like everyday, I don't even know why I am being like this. Tak tahu kenapa rasa macam ni. I wondering why. Tak bersebab. Cuba utk kuat. Tapi tak mampu. Tak tahu kenapa. Tapi akan cuba lagi. Tanpa lelah. Cuba lagi. Sampai ke puncak. Doakan. Saya penat sangat mencuba. Tapi tak boleh berputus asa. Doakan. Supaya terus menerus kuat.  Hari ini, mungkin saya menangis sbb kecewa dgn diri lagi. Sbb tak mampu nak kawal kesihatan mental dan fizikal. Selalu macam tu. Kalau emosi okay, kesihatan diri tak okay. Macam today, kesihatan diri tip top, tapi emosi tak stabil. Kenapa susah sangat? I wonder why.  Minta maaf sebab terjatuh lagi. Tapi macam selalu, saya akan bangkit semula.  Terima kasih, pada mereka yang setia di sisi.

0 kata kamu: